← Všechny novinky

Podpořili jste VOSTO5 koupí vstupenky na NIC!

VZLET a let VOSTO5

Karanténa a zákaz hraní Vosto5ku zastihly v nejméně vhodný okamžik. V letošním roce se chceme přesunout do naší nové základny v bývalém kině VZLET v pražských Vršovicích. Spolu s barokním orchestrem Collegium 1704 a tradičním vršovickým Kinem Pilotů už skoro rok spřádáme plány, plánujeme dodatečné investice do interiéru a vybavení a sháníme peníze. Zkrátka se chystáme na ostrý start provozu v prosinci letošního roku. Za současné situace bohužel nevíme, jestli nám okolnosti dovolí otevřít, a hlavně – jestli se nám podaří sehnat dost financí na rozjezd provozu. 

VOSTO5 bylo spolu s dalšími českými divadly součástí festivalu NIC 2020. Chceme poděkovat všem 174 z vás, kteří si zakoupili 245 virtuálních vstupenek, a pomohli nám vybrat krásných 75.000,- na náš plánovaný přesun do produkčního domu VZLET na konci letošního roku 2020. Peníze od dárců použijeme na rozjezd a vybavení prostor, na což nemáme letos žádné dotace, a museli jsme si pomoct svépomocí, resp. vašípomocí.

DÍKY MOC!

Chceme poděkovat všem dárcům, kteří nám přispěli, ale i našim věrným divákům, kteří si podporu v tuto chvíli nemohli dovolit. Slibujeme, že vám to vrátíme formou zážitku během našich představení.

Na VOSTO5 a ve VZLETU jste vždy vítáni!

— 1. 4. 2020